Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden voor taxivervoer van toepassing. 

Huisregels Taxi Service 0341:
Annuleren taxiritten omtrent het coronavirus

Is uw vlucht geannuleerd of kunt u niet vertrekken i.v.m. de coronamaatregelen, dan hebben wij hier begrip voor en kunt u uiteraard te allen tijde uw taxirit kosteloos annuleren. 

Annulering van de rit door de klant
  • Tot 24 uur voor aanvang van de afgesproken rittijd kunt u kostenvrij annuleren
  • 24 tot 12 uur voor aanvang van de afgesproken rittijd rekenen wij annuleringskosten* van 50% van de ritprijs; 
  • Annuleert u korter dan 12 uur voor aanvang rittijd, dan betaalt u 100% van de ritprijs*. Wanneer de ritprijs niet van tevoren is afgesproken, berekenen wij deze aan de hand van de ritafstand en de op de datum van de rit geldende tarieven.

* Deze kosten zullen aan u gefactureerd worden. Uiteraard zijn er altijd aantoonbare overmacht situaties waarbij wij geen kosten in rekening zullen brengen. 

Privacy bescherming

Taxi Service 0341 houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegeven te beschermen. Taxi Service 0341 zal nooit uw persoonsgegevens aan derden doorgeven. 

Schoonmaakkosten 

Mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren waardoor de taxi bevuild wordt (denk aan urine, ontlasting, braaksel), is de chauffeur gerechtigd hiervoor schoonmaakkosten door te berekenen aan de klant met een minimum van € 100,00. Het bedrag zal afhangen van de hoeveelheid schoonmaakwerk (chemische reiniging door een schoonmaakbedrijf) en het eventueel niet kunnen rijden van vervolgritten.

Vernielingen

De chauffeur is gerechtigd de rit te staken en eventueel de politie in te schakelen bij al dan niet moedwillige vernielingen op of aan zijn voertuig. 

De schade zal verhaald worden op de klant wiens gegevens zijn doorgegeven bij de reservering.

Voertuig

Ons wagenpark bestaat uit een Mercedes E-klasse. Het kan per uitzondering (door drukte of bijvoorbeeld onderhoud aan onze Mercedes E-klasse) voorkomen dat u met een personentaxi van een ander merk opgehaald wordt, indien onze Mercedes E klasse niet beschikbaar is. Dit zal altijd voor aanvang van uw taxirit met u gecommuniceerd worden. 

Aansprakelijkheid

De verantwoordelijkheid voor het dragen van een gordel ligt bij iedereen persoonlijk: de passagier zonder gordel draait zélf voor de bon op. Deze kosten bij een bekeuring zijn niet op Taxi Service 0341 te verhalen. 

U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. Uiteraard kan het voorkomen dat u één van uw eigendommen in de taxi vergeet. Neemt u alstublieft zo snel mogelijk contact op met de chauffeur/taxi service 0341 om door te geven dat u iets in de taxi bent vergeten. Taxi Service 0341 is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van de door u vergeten/achtergelaten eigendommen in de taxi. 

Vaste tarieven

Onze vaste lage tarieven voor luchthavens en steden zijn alleen van toepassing indien u minimaal 24-uur van te voren reserveert. 

Vaste prijsafspraken zijn niet geldig op:

  • 24 december vanaf 15:00
  • 25 & 26 december de gehele dag
  • 31 december vanaf 15:00
  • 1 januari de gehele dag

U kunt op bovenstaande dagen wel een taxi reserveren, maar dan wordt de meterprijs berekend. 

Klachten/Complimenten

Heeft u een klacht over de service van Taxi Service 0341? Wij ontvangen graag uw klacht of opmerking per mail of telefoon. Feedback van onze klanten is zeer waardevol, en helpt ons om onze service te verbeteren. Bovendien willen wij uw ontevreden gevoel wegnemen, en zullen wij u een oplossing bieden. Uiteraard horen wij het ook graag als u tevreden bent over onze service, met een google review zijn wij dan enorm blij!