Airport service

Taxi Schiphol Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten of Zeewolde

 

Met taxiservice 0341 kunt u op een voordelige manier van en naar Schiphol Airport reizen. Doordat wij dagelijks van en naar Schiphol airport rijden, kunnen wij de tarieven laag houden. Wij bieden u een goede prijs, kwaliteit en comfort! Wij bieden taxivervoer naar Schiphol vanuit Harderwijk, Hierden, Ermelo, Zeewolde en Biddinghuizen. Voor taxivervoer vanuit andere plaatsen, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. 

Reserveer online via het reserveringsformulier, of bel met tel: 0341-786159 (bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 08:00 en 22:00).

Wij zorgen ervoor dat we op tijd zijn!

Helaas komt het wel eens voor dat een vlucht geannuleerd of vertraagd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten via de website van Schiphol zodat u niet te laat op de luchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om uw vluchtnummers altijd in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol. Wanneer u na de terugvlucht gebruik maakt van onze taxi service, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat we ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden op tijd zijn. (let op! bij ernstige vertragingen van uw vlucht, kan het zijn dat onze planning het niet toelaat om direct voor u klaar te staan. Het kan dan voorkomen dat u even moet wachten als u geland bent. De chauffeur houd hierover altijd contact met u.)

Extra ophaaladres

Het is in overleg mogelijk om uw reisgenoten op meerdere adressen op te laten halen. Laat ons dit telefonisch weten bij uw reservering of vul dit in onder de optie opmerkingen in ons reserveringsformulier. 

Reserveer een taxi naar de luchthaven

Reserveer uw airport taxi makkelijk en snel bij Taxi Service 0341. Vul uw gegevens in op ons reserveringsformulier, en klik dan op verzenden. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw reservering, en wij staan voor u klaar op het afgesproken moment. Liever telefonisch reserveren? Dit kan ook telefonisch via onze secretaresse op 0341 – 786159. 

Alle voordelen op een rij:
 • Luxe vervoer in een jonge Mercedes E-klasse 
 • Vriendelijke en ervaren chauffeur
 • Uw taxirit is altijd privé
 • Persoonlijk contact
 • U wordt voor de deur opgehaald en afgezet
 • Vaste prijsafspraken (bij reservering min. 24 uur van te voren, niet geldig op 24,25,26,31 december en 1 januari)
 • Flesje water voor alle passagiers inbegrepen
 • Geen dure parkeerkosten op Schiphol wanneer u met uw eigen auto gaat
 • Niet afhankelijk van vertragingen in het openbaar vervoer
 • Comfortabel en snel reizen na uw (lange) vlucht
Zo halen wij u op van Schiphol Airport
 1. Reserveer uw rit online of telefonisch
 2. U krijgt per e-mail een bevestiging van uw gereserveerde rit
 3. U wordt door één van onze chauffeurs op het door u doorgegeven mobiele nummer gebeld nadat u bent geland op Schiphol Airport
 4. De chauffeur geeft telefonisch aan u door waar de precieze opstapplek zal zijn voor uw rit terug naar uw bestemming. Dit is in ieder geval boven op de eerste verdieping bij de vertrekhallen, tussen vertrekhal 2 en 3. 
 5. Geniet van uw taxirit terug naar huis, onder het genot van een flesje water wat voor u klaarstaat in de auto.

 Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken per mail via info@taxiservice0341.nl of ga naar de contactpagina.

Taxi Harderwijk Schiphol

Taxi Service 0341

Betaalmogelijkheden